De mooiste outdoor mode

Erop uit in de natuur of juist lekker thuis voor de haard?

Landleven heeft de beste adressen verzameld op het gebied van outdoor kleding en comfortabel meubilair. Dus of je er nou op uit trekt deze winter of lekker warm en droog binnen blijft, wij hebben de beste adressen voor je.

Wandelaars met outdoorlaarzen

Grisport Sutherland laarzen

Vergeet koude voeten bij het uitlaten van je hond of tijdens een snelle boodschap. Je trekt deze Grisport outdoorlaarzen snel aan dankzij de fijne instap en de soepele ritssluiting.


De laarzen bieden een uitstekend loopcomfort en je voeten blijven droog en heerlijk warm.

Naar de website
Shawls

Wol van hoogwaardige kwaliteit

Bij Tartan Tweed vind je een ruime collectie 100% natuurlijke wol-producten van hoogwaardige kwaliteit voor binnens- en buitenshuis.


Bekijk de heerlijk warme capes en sjaals van 100% alpaca of merino wol. En daarnaast heeft Tartan Tweeds de mooiste plaids voor koude winteravonden.  

Naar de website
Zitkamer

UrbanSofa

Is het buiten te koud en wil je er niet op uit? Blijf dan lekker en cosy binnen. De meubels van UrbanSofa maken het helemaal gezellig en warm.  

The Cosy Country Store in Gorssel heeft een groot assortiment meubels van UrbanSofa. Bekijk het aanbod online en kom langs.

Naar de website
Door de plassen

Where we walk

We lopen, iedere dag. We lopen over gras, over steen en door de modder. We verkennen nieuwe plekken, vertrouwde vergezichten en verborgen landschappen. We lopen samen, of alleen. Als we lopen, doen we dat het liefst zo comfortabel en stijlvol mogelijk. Shop de wandelcollectie van Travelin’ met 50% korting.
 

Naar de website
Aanbieding meubels

Stof Mystic, nu met 25% korting!

Ben je op zoek naar mooie meubels in een rijke, warme stof die ook nog eens oersterk is? Kies dan voor de stof Mystic, in 54 kleuren leverbaar en nu met 20% korting. Leverbaar op alle banken en fauteuils. Uit voorraad gratis bij je thuis bezorgd!
 

Naar de website
Grenoble schoenen

Warme voeten in de winter met schoen Grenoble

Geen koude tenen meer in de winter. Het Grenoble-model van Fellhof zorgt er niet alleen voor dat je met goed opgewarmde voeten door de sneeuw sjokt, ze zien er ook oogverblindend uit.

Naar de website

GROOTSTE OUTDOORKLEDING EN LAARZEN WINKEL VAN NL

In onze Hunter Store kun je terecht voor de grootste outdoorkleding en laarzencollectie van Nederland. Meer dan 5000 jassen en laarzen op voorraad! Merken zoals: Barbour, Dubarry en vele andere merken.

Country Lifestyle is een 5500 m2 sfeervol ingerichte lifestyle winkel zoals je nog nooit gezien hebt! Exclusieve collectie meubelen voor woon- en slaapkamer, compleet en sfeervol ingericht.

NAAR DE WEBSITE