Win een paar outdoorlaarzen van Grisport

Winnaars outdoorlaarzen van Grisport

Outdoorlaarzen zijn een must have als je in de herfst en winter graag gaat wandelen. De laarzencollectie van Grisport biedt dezelfde eigenschappen als goede wandelschoenen en zijn ideaal voor een wandeling door het bos of langs de zee, maar ook dagelijks rondom huis. Je kon een paar winnen! Meedoen kon tot 8 november 2022.

De laarzen zijn prachtig vormgegeven en bieden een subliem loopcomfort, waardoor je ze iedere dag met veel plezier draagt. Ze zijn optimaal ademend dankzij het Spo-Tex membraan dat tussen de verschillende lagen van de laars is verwerkt. De PU-tussenzool geeft een uitstekende demping en de stevige Vibram zool zorgt voor een perfecte grip en controle op de ondergrond.

Optimale bescherming
 
De robuuste wandellaarzen van Grisport bieden optimale bescherming bij nat weer en een drassige ondergrond. Bovendien houden ze je voeten en benen lekker warm dankzij de zachte voering, en zelfs na urenlang wandelen zitten ze nog steeds comfortabel. Je trekt ze snel aan dankzij de fijne instap en soepele ritssluiting. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren voor dames en heren.

Winnaars

Heer/mevrouw Smits uit Maarssen
Heer/mevrouw Kamphuis uit Daarle
Heer/mevrouw Smit uit Harlingen