Win Smeltvuur-tuinfakkel

Win Smeltvuur-tuinfakkel

Landleven verloot 14 windbestendige tuinfakkels t.w.v. €110,- waarmee je kaarsen kunt recyclen. Gemaakt van CeraLava® keramiek. Gevuld met was voor tot 36 branduren. Duurzame lont van glasvezel, brander van aluminium. Compleet met deksel. Wil je kans maken, vul dan je gegevens in. Meedoen kan tot 24 september 2019.

Het Smeltvuur is een uniek en innovatief product van de Duitse firma Denk (sinds 1964). Deze keramische binnen- en buitenkaarsen worden in eigen werkplaats handgemaakt en brengen veel sfeer in uw huiskamer of tuin.
Tevens biedt Smeltvuur je de mogelijkheid de kaarsresten te recyclen. Door de lont van glasvezel verbrandt deze niet en kun je steeds weer bijvullen. Zo ontstaat uit de oude kaarsresten telkens weer een nieuw licht! Voor de Smeltvuren zijn ook nog een aantal handige accessoires beschikbaar zoals deksels, standaards en verschillende oliën. 

Meer informatie kun je vinden op www.smeltvuur.nl
 

Deelnameformulier

Geslacht:

Heb je een abonnement op Landleven?:

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden:
Ik meld me aan voor de Landleven-nieuwsbrieven en aanbiedingen:

Ik wil een eenmalige aanbieding voor Smeltvuur ontvangen:

Landleven fietsroutes

De 53 mooiste fietsroutes van Nederland ingedeeld per provincie. Met daarnaast beschrijvingen van bezienswaardigheden, handige knooproutekaartjes, fietstips én heerlijke picknickrecepten.

Bestel nu
-->