Win schoenen of slippers van Travelin'

Win schoenen of slippers van Travelin'

De zomer gaat beginnen, dus Travelin' pakt uit. Je maakt kans op een paar comfort schoenen of slippers naar keuze! Landleven mag 8 paar verloten. Vul hieronder je gegevens in om mee te doen. Dat kan tot 25 juni.

Travelin' heeft een breed assortiment in schoenen van hoogwaardige en natuurlijke materialen, voor zowel dames als heren. Alle schoenen zijn vervaardigd uit Europees gelooid leder. Leer looien is een ambachtelijke Portugese traditie, gebaseerd op 200 jaar oude recepten en gecombineerd met hedendaagse technologie. Het dynamische ontwerpersteam slaagt er steeds weer in om nieuwe dimensies toe te voegen aan de herkenbare Travelin’ stijl. Een stijl waarin ‘functie’ en ‘fashion’ met elkaar worden versmolten. Kijk voor de collectie op: www.travelinoutdoor.com/landleven

Kans maken?

Vul je gegevens in in het formulier hieronder om kans te maken op een paar schoenen of slippers naar keuze van Travelin’. Winnaars krijgen bericht en de namen worden gepubliceerd op Landleven.nl en in onze wekelijkse e-mailnieuwsbrief. Meedoen kan tot 24 juni 2019.

Geslacht:

Heb je een abonnement op Landleven?:

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden:
Ik meld me aan voor de Landleven-nieuwsbrieven en aanbiedingen:

Ik wil eenmalig een aanbieding van Travelin' ontvangen:

-->