Win schoenen of laarzen naar keuze van Travelin'

Win schoenen of laarzen naar keuze van Travelin'

Speciaal voor de feestdagen pakt Travelin’ uit en maak je kans op een paar stoere en stijlvolle laarzen of wandelschoenen naar keuze! Landleven mag acht paar verloten; meedoen kan tot 15 januari 2019.

Travelin laarzen

Travelin’ heeft een breed aanbod van schoenen en laarzen voor dames en heren, van hoogwaardig materiaal als leer en katoen gecombineerd met de nieuwste technologieën om je voeten warm en droog te houden, het hele jaar door. Alle laarzen en schoenen worden in Nederland geproduceerd. Ideaal voor de echte buitenmens! Kijk voor de collectie op: www.travelinoutdoor.com/landleven

Travelin laarzen

Kans maken?

Vul onderstaand formulier in. Winnaars krijgen bericht en de namen worden gepubliceerd op Landleven.nl en in onze wekelijkse e-mailnieuwsbrief. Meedoen kan tot 15 januari 2019.

Deelnameformulier

Geslacht:

Heb je een abonnement op Landleven?:

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden:
Ik meld me aan voor de Landleven-nieuwsbrieven en aanbiedingen:

Ik wil een aanbieding ontvangen van Travelin':

Lukt het niet om bovenstaand formulier in te vullen? Stuur dan een mail met je adres, e-mailadres en telefoonnummer naar winacties@landleven.nl o.v.v. Travelin'.

Om deel te kunnen nemen aan deze winactie, dien je akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement dat beschrijft hoe je persoonsgegevens worden verwerkt.

Als je aangeeft dat je de Landleven nieuwsbrieven wilt ontvangen, stem je ermee in dat Het Mediabedrijf bv je per e-mail voor direct marketing-doeleinden over de meest uiteenlopende onderwerpen mag informeren. Je kunt je voor deze e-mails te allen tijde afmelden onderaan de betreffende mail. Het Mediabedrijf gaat zorgvuldig om met je gegevens.