Win een snoeipakket

Win een snoeipakket

Landleven verloot 10x een supercompleet snoeipakket t.w.v. €155,- van Hendrik Jan tuingereedschap. Meedoen kan tot en met 25 september 2018.

Hendrik Jan (sinds 1965) is een oer-Hollands, eigentijds merk, met een vleugje van toen. Met onze ruime ervaring en passie voor tuinieren helpen we je graag om tuinieren makkelijker en leuker te maken. Dat doen we op allerlei manieren. Want naast een breed assortiment goed handtuingereedschap voor een hele vriendelijke prijs, vind je ons ook online met heel veel tips en informatie. Wil je ook met Hendrik Jan aan de slag? Doe mee en maak kans op een supercompleet snoeipakket! Kijk voor tips, informatie en het uitgebreide assortiment op www.hendrikjan.nl.

Snoeischaar van Hendrik Jan tuingereedschap

Kans maken

Vul je gegevens in in het formulier hieronder om kans te maken. Meedoen kan tot en met 25 september 2018. Winnaars worden bekendgemaakt hier op de site en via onze wekelijkse nieuwsbrief.

Deelnameformulier

Geslacht:

Heb je een abonnement op Landleven?:

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden:
Ik meld me aan voor de Landleven nieuwsbrieven en aanbiedingen:

Ik wil graag een aanbieding ontvangen van Hendrik Jan tuingereedschap:

Lukt het niet om bovenstaand formulier in te vullen? Stuur dan een mail met je adres, e-mailadres en telefoonnummer naar winacties@landleven.nl o.v.v. Hendrik Jan.

Om deel te kunnen nemen aan deze winactie, dien je akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement dat beschrijft hoe je persoonsgegevens worden verwerkt.

Als je aangeeft dat je de Landleven nieuwsbrieven wilt ontvangen, stem je ermee in dat Het Mediabedrijf bv je per e-mail voor direct marketing-doeleinden over de meest uiteenlopende onderwerpen mag informeren. Je kunt je voor deze e-mails te allen tijde afmelden onderaan de betreffende mail. Het Mediabedrijf gaat zorgvuldig om met je gegevens.