Win een MyPizza-ovenset

Win een MyPizza-ovenset

Landleven verloot in het augustusnummer 5x een MyPizza-ovenset, een draagbare pizzaoven met toebehoren t.w.v. €309,-. Lees hier hoe je kans maakt op zo'n mooie set, meedoen kan tot 21 augustus.

Je zelfgemaakte pizza is nog nooit zo goed geweest! Het geheim van MyPizza is het gebruik van natuurlijke houtpellets. De pizzaoven is niet alleen geschikt voor pizza's, je kunt er ook overheerlijke broodjes en bruschetta's in bakken.

De MyPizza-set bevat:

  • een MyPizza-oven
  • een handige MyPizza-schep
  • een schoorsteen
  • een bakplaat
  • 5 kilo houtpellets
  •  een werkplateau
  • een deegroller.

Ga voor meer informatie naar www.ticra.nl/mypizzaoven.html

Mensen eten pizza rond een draagbare pizza-oven van MyPizza.

Kans maken?

Laat je gegevens achter in het formulier hieronder. Winnaars krijgen bericht en de namen worden gepubliceerd op deze website en in onze wekelijkse digitale nieuwsbrief. Deelnemen kan tot 21 augustus 2017.

Deelnameformulier

Geslacht:

Heb je een abonnement op Landleven?:

Lukt het niet om bovenstaand formulier in te vullen? Stuur dan een mail met je adres, e-mailadres en telefoonnummer naar winacties@landleven.nl o.v.v. Landleven MyPizza. Met je deelname word je automatisch ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief van Landleven, want daarin maken we de winnaars bekend, en je ontvangt aanbiedingen van Landleven. Indien je hierin geen interesse hebt, kun je je in de e-mails die je ontvangt hiervoor afmelden.

Door op “verzenden” te klikken, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement dat beschrijft hoe mijn persoonsgegevens worden verwerkt. Meer in het bijzonder stem ik ermee in dat (a) Reed Business Information mij per email voor direct marketing doeleinden over de meest uiteenlopende onderwerpen mag informeren over haar eigen producten en diensten. U kunt zich voor deze e-mails ten alle tijden afmelden. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.