Win een mandenset van Rivièra Maison

Win een mandenset van Rivièra Maison

Landleven verloot 5x een set van 3 opbergmanden van Rivièra Maison t.w.v €299,-. Lees hoe je kans kunt maken op deze sfeervolle set.

Rivièra Maison is een Nederlands interieurmerk met een eigen signatuur; origineel en exclusief. De brede basiscollectie meubels en accessoires en jaarlijks 8 seizoenscollecties worden geheel in eigen huis ontwikkeld en veelal met de hand vervaardigd. De collecties zijn modern en eigentijds, waarbij alles draait om sfeer en beleving en het creëren van het ‘ultieme thuisgevoel’. Voor de vervaardiging van meubels en accessoires wordt veelal gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Zo ook deze mandenset die gemaakt is van rustic rattan. De Rustic Rattan Square Basket mandenset bestaat uit een S, M en L (tussen 50 en 70 cm).
 

Kans maken?

Laat je gegevens achter in het formulier hieronder. Winnaars krijgen bericht en de namen worden gepubliceerd op deze website en in onze wekelijkse digitale nieuwsbrief. Deelnemen kan tot 24 juli 2017.

Deelnameformulier

Geslacht:

Heb je een abonnement op Landleven?:

Lukt het niet om bovenstaand formulier in te vullen? Stuur dan een mail met je adres, e-mailadres en telefoonnummer naar winacties@landleven.nl o.v.v. Landleven opbergmanden. Met je deelname word je automatisch ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief van Landleven, want daarin maken we de winnaars bekend, en je ontvangt aanbiedingen van Landleven. Indien je hierin geen interesse hebt, kun je je in de e-mails die je ontvangt hiervoor afmelden.

Door op “verzenden” te klikken, ga ik akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement dat beschrijft hoe mijn persoonsgegevens worden verwerkt. Meer in het bijzonder stem ik ermee in dat (a) Reed Business Information mij per email voor direct marketing doeleinden over de meest uiteenlopende onderwerpen mag informeren over haar eigen producten en diensten. U kunt zich voor deze e-mails ten alle tijden afmelden. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.