Liquido d'Oro winactie biologische olijfolie pakketten

Win een Liquido d'Oro olijfolie pakket

Namens Liquido d'Oro mogen wij 3 pakketten biologische olijfolie weggeven ter waarde van €65,85! De pakketten bestaan uit vijf flessen smakelijke, biologische olijfolie. 
Doe mee en maak kans op deze prijs. Meedoen kan tot 2 juni. 

Winnaars

  • M. Hilverda uit Leeuwarden
  • W. Vandoorne uit Kortrijk 
  • L.J. de Feijter - de Visser uit Retranchement 

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Liquido D'Oro neemt zo snel mogelijk contact met jullie op over de prijs!

Niet gewonnen? Bestel nu biologische olijfolie met €15,- korting met de kortingscode Landleven15. De korting is geldig bij een minimale besteding van €30,-. Het pakket wordt gratis verzonden. www.liquidoro.com/olijfolie-kopen.

Liquido d’Oro is een nieuwe generatie olijfolie- en smaakmakers. De combinatie van ouderwets vakmanschap en moderne ondernemersgeest heeft het bedrijf intussen geliefd gemaakt bij restaurants, top-chefs en in de vers food branch. De olie die gebruikt wordt komt van verschillende olijfgaarden en is gemaakt door boeren die met kennis, plezier en respect voor Moeder Natuur hun producten maken. Voor ieder gebruik is er wat wils, of je nu wilt bakken, grillen, salades wilt dressen of je broodje erin wilt dopen. De olijfolie van Liquido d’Oro is glutenvrij, bevat geen sporen van noten of pinda’s en is tot slot biologisch.
Kijk voor meer informatie over de producten en het bedrijf op www.liquidodoro.com