Win een kweekkas

Win een kweekkas

Landleven verlootte in het maartnummer 14x een Grow it-kweekkas + 3 zakjes Oranjebandzaden t.w.v. € 110,-. Deelnemen kon tot 20 maart 2018. Hier lees je wie de winnaars zijn.

Deze stevige houten kweekkas is ideaal voor het opkweken van diverse groente- en bloemgewassen die tijdens de opkweek bescherming nodig hebben. De goede lichtdoorlaatbaarheid voor alle drie de opkweeklagen zorgt voor optimale kweekomstandigheden. De houten planken voorzien in een goede drainage en de hangende deksel zorgt voor een goede ventilatie. Met de twee openslaande deuren zijn de planten goed toegankelijk voor verzorging. Beglazing is van dubbelzijdig polycarbonaat en het frame is gemaakt van FSC hout. Afmeting hxbxd 110x76x57 cm. De winnaars krijgen er 3 zakjes zaad bij.

DEZADEN.NL is de meest uitgebreide website voor tuinzaden, zaai- en kweekartikelen. En ook voor advies en tips kun je er terecht. Voor de beste kwaliteitsmerken garanderen zij de kiemkracht van alle zaden. Voor iedereen die dol is op tuinieren bieden zij een breed scala aan artikelen. Het aanbod is geschikt voor zowel de echte moestuinier als de kleine balkontuinier. Kijk voor meer informatie op www.dezaden.nl

Winnaars kweekkas

T.C. van Amsterdam uit Leiden
M. Blaauwendraad uit Hollandsche Rading
R.G.P.  Dekker uit Capelle a/d IJssel
H. Jansen uit Genemuiden
E. De Jong uit Delft
T. Landman uit Bodegraven
J. Lemmburg uit Rijsenhout
J.M.C Mulders uit Oss
B.J. Rijk uit Bunde
T . Schut uit Leusden
H.  Sloksoede uit Bakkum-Noord
Wilma van der Steen uit Heeze
F.H. van der Til uit Exloo
Antonien Zandbergen uit Vriezenveen

Allen van harte gefeliciteerd! Je krijgt nog persoonlijk bericht hoe en wanneer je de prijs ontvangt.