Win een hangstoel

Win een hangstoel

Landleven verloot 20x een hangstoel van Dille & Kamille t.w.v €69,-. Deze knusse hangstoel van gerecycled denim is de perfecte combinatie tussen hangmat en luie stoel. Vul je gegevens in om kans te maken. Meedoen kon tot 19 juni 2018. Lees hieronder wie de winnaars zijn.

Heerlijk schommelen, dutten en ontspannen. Deze knusse hangstoel van gerecycled denim is de perfecte combinatie tussen hangmat en luie stoel. Extra bijzonder: deze zomerse hangstoel wordt met de hand gemaakt op het platteland van El Salvador, Centraal Amerika. Een mooi initiatief, want de export van deze hangmatten geeft ambachtslieden de mogelijkheid een bestaan in hun eigen dorp op te bouwen. Zo blijft het textielambacht behouden, evenals de lokale cultuur en identiteit.

  • afmetingen stof ca. 90 x 112 cm
  • lengte spreidstok 112 cm
  • maximaal draaggewicht 120 kg

Dille & Kamille is hét adres voor onmisbare basics en pure hebbedingen: om te koken en te tafelen, om te spelen, te luieren of te tuinieren, maar vooral om te genieten. Hier vind je volop inspiratie voor de invulling van je (t)huis: ontdek alles om zelf te bakken, handige keukenhulpjes, houten stoelen, kleurrijke tafelkleden, servies, ouderwets lekker snoep, heel veel soorten thee en keukenkruiden, speelgoed, lieve kaarten en schriftjes, planten, tuinartikelen, rieten manden en heerlijk geurende badspulletjes. Of je nu op zoek gaat naar een cadeautje voor een ander of voor jezelf: je vindt het bij Dille & Kamille! www.dille-kamille.nl

Winnaars hangstoel

M.A.  Beekmans uit Sprang-Capelle
A.  Boxum uit Zwolle
H.A. van Breemen uit Eemnes
C.M.  Ikink-Maathuis uit Reutum
J.  Keurs uit Weesp
B.  Klaassen uit Ermelo
H.M.H. de Kort uit Waalwijk
P.  Luiken uit Niebert
M.A.  Mertens uit Breukelen
C.M. Van Pelt uit Waddinxveen
A.J.L.M. Van der Sanden uit Venray
E.H.  Schippers uit Dieren
J.  Spijkerman uit Balkbrug
G.  Talen uit Staphorst
W.  Timmerman-Voskamp uit Gouda
Y.E.M.  Truijen uit Ospel
H.  Vermeer uit Ridderkerk
G.R.  Wever uit Mussel
H.A.  Wiggers uit Hengelo
S.J.M.F. van Zwolgen uit Wamel

Allen van harte gefeliciteerd, u krijgt nog een berichtje van ons op het opgegeven e-mailadres!