Pimpelmees op een stokje

Landleven Vogelquiz

Doe mee aan de Landleven Vogelquiz en maak kans op een lang weekend weg voor 2 personen in Appartementencomplex Prinses Juliana op Texel t.w.v. 449,- 

Winnaars

  • Heer / mevrouw Nuisker uit Noord-Beemster
  • Heer / mevrouw Ruis uit Rotterdam

Van harte gefeliciteerd met de prijs! Er wordt zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen over de prijs! 

Vogels zijn misschien wel de ‘gewoonste’ dieren in onze omgeving. Toch heeft elke vogel – als je erop let – iets bijzonders. Denk aan mooie kleuren, een kuif of een speciaal liedje. Kun je een mus van een spreeuw onderscheiden? En een kauwtje van een zwarte kraai? Dan ben je de ideale kandidaat voor onze Landleven Vogelquiz.

Als je de uitdaging aandurft, doe dan mee met onze Vogelquiz en maak 2x kans op een lang weekend voor 2 personen in Appartementencomplex Prinses Juliana op Texel t.w.v. €449!

Let op: Kom je uit BelgiĆ«? Dan kun je wel deelnemen aan de quiz, maar kun je helaas geen kans maken op de prijs. 

Vogelzang. bijzonder. kauwtje. vogels. prachtig.

Hotelkamer met vrij uitzicht

Je maakt 2x kans op een weekend weg (3 nachten) in een 2-persoonsappartement in Appartementencomplex Prinses Juliana, een mooie plek midden in het Nationaal Park Duinen van Texel. Vanaf het hoogste duin van het eiland heb je uitzicht over de landerijen, de Noordzee en badplaats De Koog. Texel biedt genoeg plekken waar vogelliefhebbers kunnen genieten van de natuur. Binnen 15 minuten ben je bij Nationaal park de Slufter, een mooi kwelderlandschap, waar je heerlijk kunt uitwaaien en genieten van de natuur. Hiernaast heeft Texel een aantal erg gezellige dorpjes die je kunt bezoeken.