Landleven verloot zomerschoenen van Dubarry

Landleven verloot zomerschoenen van Dubarry

Landleven verloot 5x de nieuwe Bali dames instap loafer en 5x Port heren mocassins in diverse iconische en vrolijke maritieme kleuren, aangeboden door Dubarry of Ireland. Kans maken kan tot 24 juli 2018. Lees hieronder hoe je kunt meedoen.

Of je nu op het water bent, geniet van een dagje fietsen op de hei, of rustig de stad verkent, met de Dubarry mocassins ben je verzekerd van een perfecte zomerschoen.


 

De dames-mocassins van Dubarry.
De heren-mocassins van Dubarry.

De schoenen zijn met de hand gemaakt uit zacht en soepel leer, voor comfort en duurzaamheid, en een verademing voor je voeten. Het leren voetbed biedt demping en ondersteuning terwijl de rubberen zool ervoor zorgt dat je  grip houdt op elk oppervlak. Ze zijn er in een dames- en in een herenmodel.

Ga voor meer informatie en dealers naar www.dubarry.nl

Kans maken

Vul je gegevens in in het formulier hieronder om kans te maken. Meedoen kan tot 24 juli 2018. Winnaars worden bekendgemaakt hier op de site en via onze wekelijkse nieuwsbrief.

Deelnameformulier

Geslacht:

Heb je een abonnement op Landleven?:

Ik wil graag winnen:

Ik wil mij inschrijven voor de gratis Landleven-nieuwsbrieven:

Ik wil mij inschrijven voor de gratis Dubarry-nieuwsbrieven:

Lukt het niet om bovenstaand formulier in te vullen? Stuur dan een mail met je adres, e-mailadres en telefoonnummer naar winacties@landleven.nl o.v.v. Dubarry.

Door deelname aan deze winactie verklaart deelnemer akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement dat beschrijft hoe persoonsgegevens worden verwerkt.

Als je aangeeft dat je de Landleven nieuwsbrieven wilt ontvangen, stem je ermee in dat Het Mediabedrijf bv je per e-mail voor direct marketing-doeleinden over de meest uiteenlopende onderwerpen mag informeren. Je kunt je voor deze e-mails te allen tijde afmelden onderaan de betreffende mail. Het Mediabedrijf gaat zorgvuldig om met je gegevens. Als je aangeeft dat je de Dubarry nieuwsbrieven wilt ontvangen, houdt Dubarry je op de hoogte van aanbiedingen, product updates en nieuwe seizoenscollecties.