Landleven verloot 3-daags hotelarrangement met Fletcher

Landleven verloot 3-daags hotelarrangement met Fletcher

Landleven verloot samen met Fletcher Hotels 6x een driedaags all-in arrangement voor twee personen t.w.v. € 229,-, in een Fletcher Hotel naar keuze*.

Het arrangement bestaat uit:
• 2 hotelovernachtingen voor 2 personen 
• 2x uitgebreid ontbijtbuffet
• 2x viergangendiner in een 3-sterren hotel of 1x viergangendiner in een 4-sterren hotel

*In bepaalde periodes van het jaar kunnen hotels een toeslag vragen. Het arrangement is niet geldig in Fletcher Hotel Amsterdam in Amsterdam, Boutique Hotel Duinoord in Wassenaar, Fletcher Stadshotel Den Haag in Den Haag en Fletcher Hotel Gilde in Deventer. 
 

De dames-mocassins van Dubarry.

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met ruim 85 unieke 3- en 4-sterren hotels. Ze hebben één ding met elkaar gemeen: ze liggen op de mooiste plekjes van Nederland. Je vindt de Fletcher hotels midden in de bossen, op de Veluwe, aan de kust en op de Wadden. Geniet van gezelligheid, pure gastvrijheid en heerlijke keukens!

Ga voor meer informatie of reserveren naar www.fletcher.nl

Kans maken

Vul je gegevens in in het formulier hieronder om kans te maken. Meedoen kan tot 21 augustus 2018. Winnaars worden bekendgemaakt hier op de site en via onze wekelijkse nieuwsbrief.

Deelnameformulier

Geslacht:

Heb je een abonnement op Landleven?:

Ik ga akkoord met onderstaande voorwaarden:
Ja, ik ontvang graag de gratis nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden :

Ja, ik ontvang graag de gratis Fletcher nieuwsbrieven:

Lukt het niet om bovenstaand formulier in te vullen? Stuur dan een mail met je adres, e-mailadres en telefoonnummer naar winacties@landleven.nl o.v.v. Fletcher.

Om deel te kunnen nemen aan deze winactie, dien je akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden en het privacy statement dat beschrijft hoe je persoonsgegevens worden verwerkt.

Als je aangeeft dat je de Landleven nieuwsbrieven wilt ontvangen, stem je ermee in dat Het Mediabedrijf bv je per e-mail voor direct marketing-doeleinden over de meest uiteenlopende onderwerpen mag informeren. Je kunt je voor deze e-mails te allen tijde afmelden onderaan de betreffende mail. Het Mediabedrijf gaat zorgvuldig om met je gegevens. Als je aangeeft dat je de Fletcher nieuwsbrieven wilt ontvangen, houdt Fletcher je op de hoogte van aanbiedingen, product updates en nieuwe seizoenscollecties.