Je begint met vier simpele basisingrediënten: meel, water, gist en zout. Je voegt daar wat tijd en hitte aan toe en … voilà! Het lekkerste, knapperigste, heerlijkst geurende brood staat voor je neus. En het mooiste is nog: door met het recept te spelen kun je zóveel kanten op. Je kunt zachte, witte bolletjes maken, hartige broodkransen, gevulde kerststollen of zoete kaneelbroodjes. En daarom ligt deze speciale uitgave van Landleven voor je neus. Zodat je deze winter de keuken in kunt duiken en ook kunt genieten van de rijkdom die brood ons biedt. De special Landleven bakt brood verschijnt op 25 november.
Wil jij ook de lekkerste broden gaan bakken, bestel dan deze special in de Landlevenwebshop.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.