Landleven app

Ben je abonnee van Landleven? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Landleven magazine overal digitaal lezen. Een extraatje voor alle abonnees! Onze gratis, volledig vernieuwde Landleven-app is alles wat je daarvoor nodig hebt. Voordelen van de app:

  • Lees waar en wanneer je wilt
  • Edities gratis voor abonnees (zolang ze binnen je abonnement vallen)
  • Download nummers, bewaar ze en lees ze later zonder internetverbinding
  • Blader door de pagina’s en zoom in op artikelen en foto's
  • Navigeer eenvoudig door het magazine via de paginastrip onderaan

Hoe ga je te werk?

Stap 1: Downloaden

Download de app in de Apple App Store (voor IPad of IPhone) of Google Play App Store (voor andere apparaten). Je kunt ook de QR-code scannen met de camera van je telefoon om de app te vinden.

Stap 2: Registreren als abonnee

Om de digitale edities van Landleven op je tablet of smartphone te lezen registreer je dan eerst eenmalig als abonnee via de knop Login. Je vult hiervoor je abonneenummer, postcode en huisnummer is. Daarna kun je de beschikbare nummers downloaden. Zorg dus dat je je abonneenummer bij de hand hebt (dat vind je op de folie om je blad).

Stap 3: Download en lezen!

Als ingelogd abonnee van Landleven heb je gratis toegang tot de digitale edities van het blad die binnen je abonnement vallen. In de Kiosk kun je jouw edities downloaden en lezen. Voor het downloaden heb je een internetverbinding nodig. Lezen kan ook zonder internet. Tik op het magazine om erin te bladeren.

Stap 4: Veel leesplezier!

Geen abonnee? Koop dan een los nummer. Lukt het niet of heb je problemen met de app? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@landleven.nl

LET OP: Was je een gebruiker van onze ‘oude’ app, dan moet je eerst de nieuwe app downloaden. Log in met je abonneenummer en adres.