De familie Van Dort uit Bergen op Zoom is de enige die nog als weervissers in het water staan om ansjovis te vangen. Je beleeft het mee. Verder de recepten van citroenverbena-siroop en frozen yoghurt, een kijkje in Brabantse hooibergen, tips om een heuse waslijn te maken, en de opmerkelijk verhalen achter drie auto’s die in de tuin staan weg te roesten. Landleven 5 arriveert vanaf 23 mei bij de abonnees en vanaf 26 mei in de winkels.
Lekker eten Yoghurtijs met citroen Basilicumyoghurt met mangosaus Yoghurtijs met granola Pruimenkaneelcompote Reportage proeven met liefde Zilte zeegroente Siroop van citroenverbena Bergse ansjovisser Dieren Witte Saanengeit 14 dierentips Rond het erf: pril vogelgeluk Erf & Tuin Luxe budgettuin van Anita van Leyden Groene tips Bonen in moestuin Buitenwonen Hallenhuis in Wapserveen Hooibergenroute Landerd Landleven van Jelle en Evelien Autowrakken als erfversiering
Creatief bezig Doe-het-zelf: traditionele waslijn Miniposter Knipkunstenaar Alie’s plantenbak Bouwplan voor kippenkruiwagen Platteland Bergse ansjovisserij Klaas Baas uit Linschoten Turfschuren in Kolhorn ‘Ook de meisjes werkten mee’ In elk nummer Te hooi & te gras Column dierenarts Stef Agenda Column Esther over dorpsleven Postbus Landleven Column Klaske’s keuken Column Herman van Veen Column Angela Vraag & aanbod Volgende maand
Er is weinig bevredigender dan iets dat al jaren niet meer is onderhouden met liefde en veel werk weer in oude (of nieuwe!) glorie te herstellen. In de Landleven special Verbouwen laten trotse bewoners van voormalige bouwvallen je meegenieten van hun verbouwervaring. Prijs: € 8,95
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.