Sojasaus, gemaakt van Nederlands geteelde sojabonen, is een bijzonder streekproduct. Ontdek hoe teelt, oogst, fermenteren en op smaak brengen in zijn werk gaat. Ga mee naar de Vlaamse Luna, een jongedame die een opmerkelijke band heeft met Dendermondse eenden. Beleef mee hoe Yvonne en Mark hun ‘huisje buitenaf’ verbouwen: hoe ze het graafwerk verkeerd inschatten, zich behelpen in een woonunit en tegelijkertijd hun droom verwezenlijken. Verwonder je over de gekke peren (krenkelaars) van Bart Pijnenburg. Dit alles vind je in het septembernummer, dat 27 augustus verschijnt.
Lekker eten Runderstoof met aardappel en bier Uiensoep met bier en nagelkaas Stoof en chips Appel, venkel en worst Appel-citroencurd Appeltaart met appel-citroencurd Peren-kardemoncake Appel-walnootcutney Lauwwarme salade van biet, appel en linzen Dieren Dendermondse eenden Bouwplan voor eekhoornvoederhuis Kleurenleggers Dierentips Erf & tuin Appel van Tante Dora Tuin de Spoelhof ligt op eilandjes Groene tips Vlaamse tuin Creatief bezig Kunst van vervormd fruit Stoffen bedrukken met planten
Buitenwonen Binnenkijken in Staphorst Leven tijdens een verbouwing Het uitzicht in Dronten Landleven van familie Van Gils Platteland Sojasaus van Nederlandse boon Margreet bezoekt plattelanders Rond het erf: schoolagenda's In elk nummer Te hooi & te gras Postbus Landleven Column dierenarts Stef Agenda Column Lenette van Dongen Vraag & aanbod Volgende maand
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis de digitale download met 18 heerlijke Landleven voorjaarsrecepten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.