Geroosterde paarse peen, rösti met biet, salade met paarse peen en Chioggia biet. Het kleurt vrolijk paars in de keuken met Klaske’s recepten. Met groentes die in je eigen moestuin kunnen groeien. Dit is het moment om na te denken over die moestuin: timmerman Nick laat zien hoe je een koude bak maakt, en op het Armenland krijg je inspiratie van andere moestuiniers. Wie niet van schoffelen houdt mag binnenkijken in het frisse interieur van Janet en Auke, of genieten van de kraanvogels die over ons land vliegen op weg naar hun broedplaats. Landleven maart verschijnt op 19 februari, en ligt vanaf 21 februari in de winkel.
Lekker eten Salade paarse peen en regenboogbiet Geroosterde paarse peen Bietensoep met dille Bietenspread Rösti van aardappel en biet Truffelaardappel in zoutkorst Zuurkool van rode kool Dieren ’n kievitbroedsje Göttinger minivarkens Dierentips Kraanvogels trekken over Erf & Tuin Tuinders op Armenland Timmer een ‘koude bak’ Kwekerij Bulk Boekhouding van moestuin Groene tips Rond het erf: bollenschool Buitenwonen Interieur in Koekange Wonen in treinstation Landleven van Lotte, Leon en Benjamin Post
Creatief bezig Miniposter Koeienschilder Jennifer Koning Lotte leert stelen aanzetten Van stobbe tot bol Platteland Mevrouw De Greef Twentse sterramen Kraamhulp van vroeger In elk nummer Te hoor & te gras Column dierenarts Stef Agenda met leuke uittips Column Klaske's keuken Postbus Landleven Column Esther over dorpsleven Column Angela, stadsmeisje op het platteland Vraag & aanbod Volgende maand
In onze nieuwe fietsroutegids staan de mooiste fietsroutes van Nederland, overzichtelijk ingedeeld per provincie. Bij alle routes vind je een omschrijving van bezienswaardigheden, een knooppuntenoverzicht en een uitneembaar knooppuntenroutekaartje. Per route is er een QR-code waarmee je de meest actuele informatie over de route kunt opzoeken. Prijs: € 8,95
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.