Zeeland heeft altijd wel iets om van te genieten. Zo zijn de krulbollen er niet om te aaien, wel om te werpen. En bolussen zijn er niet vies, maar om van te smikkelen. Verder een lesje in het onderhouden van de grasmaaier, op bezoek bij een slakkenkweker en bij een kinderjuf die een carrièreswitch maakte naar wolverster. Héél bijzonder zijn de groenten van Jopie Nijkamp: om in te bijten zo echt, alleen zijn ze van aardewerk. Landleven oktober ligt vanaf 24 september bij abonnees op de mat en vanaf de 26e in de winkels.
Lekker eten Zeeuwse bolussen Broodbakken in 6 stappen Tamme kastanje met gedroogde ham Dieren Tibetaanse jaks Dierentips Rond het erf: pantoffels Erf & Tuin Terugkeer saffraanpeer Lotte doet grasmaaieronderhoud Groene tips Tunnelkas voor sla en andijvie Tuin De Doolman Buitenwonen Hoe maak je vuur? Binnenkijken bij Erve Odinc Maak een fruitpers Landleven bij Ruud & Rudy
Creatief bezig Keramische groente Kleur & Draad wolverven Miniposter Platteland Het traditionele krulbollen Slakkenkwekerij In de polder van toen In elk nummer Te hooi & te gras Column Klaske’s keuken Column dierenarts Stef Agenda met leuke uitjes in oktober Postbus Landleven Column Angela: stadsmeisje op het Platteland Column Esther over dorpsleven Vraag & aanbod Volgende maand
Landleven organiseert op 30 juni de Ootmarsum route. De route gaat door Ootmarsum, Denekamp, Hezingen en Tilligte en is 42 kilometer. Langs de route zijn meerdere programmastops en restaurants te vinden om de ervaring compleet te maken.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de Landleven recepten hier downloaden.