Antiekreis Zuid- Engeland

Antiekreis Zuid- Engeland

Ben je ook zo’n antiekliefhebber? Dan is deze antiekreis naar Zuid-Engeland zeker iets voor jou. Genieten van een verscheidenheid aan antiek en pittoreske Engelse dorpjes.

Tijdens deze vijfdaagse reis brengen we onder andere een bezoek aan de grootste antiekmarkt van Zuid-Engeland, de Ardingly Antique Fair. Maar ook bezoeken we antiekstad Lewes, waar de kans klein is dat je in één van de vele antiekzaakjes niets zult vinden.

Dag 1, maandag 17 april 2017
Via de opstapplaatsen Arnhem, Utrecht en Rotterdam rijden we naar Hoek van Holland of je komt hier op eigen gelegenheid naar toe. Je kunt per NS naar Hoek van Holland komen, het station bevindt zich naast de Stena Line Terminal. Of je kunt je auto bij de Terminal parkeren. Vanaf hier varen we in de avond per luxe ferry van Stena Line naar Harwich in Engeland. Overnachting aan boord in een 2-persoonsbinnenhut.

Dag 2, dinsdag 18 april 2017
Vroeg in de morgen komen we aan in Harwich waar we na het ontbijt van boord gaan. We rijden vervolgens naar de Ardingly Antiques Fair, de grootste antiek happening in Zuid-Engeland. Deze markt die zeven keer per jaar wordt gehouden trekt vele nationale, maar ook internationale bezoekers. Op deze markt, die binnen en buiten gehouden wordt, zijn ruim 1.700 standhouders. Van kleine antieke meubels tot aan prachtige keramiek, je vindt het hier allemaal! Geniet van de gezellige sfeer terwijl je rondneust tussen alle handelswaar. Aan het einde van de middag rijden we naar ons hotel in Royal Tunbridge Wells waar we de komende 2 nachten zullen verblijven. ‘s Avonds dineren we in ons hotel.

Dag 3, woensdag 19 april 2017
Na het ontbijt rijden we naar Lewes. Hier bevindt zich een aantal grote centra voor antiek en meer dan 25 antiekhandelaars. Je zal hier zeer waarschijnlijk iets kunnen vinden in één van de antiekzaakjes dat je als antiekliefhebber aanspreekt.’s Middags gaan we heerlijk snuffelen in de antiekzaakjes in het pittoreske dorpje Alfriston. Diner, overnachting en ontbijt in ons hotel in Royal Tunbridge Wells.

Dag 4, donderdag 20 april 2017
Vandaag heb je eerst nog wat vrije tijd in het historische en charmante Royal Tunbridge Wells. Struin langs luxe winkeltjes in de beroemde zuilengang, The Pantiles, of in één van de andere boetiekjes. Aan het einde van de morgen gaan we naar het charmante Otford waar je vrije tijd hebt om te lunchen. Bezoek aan het Otford Antiques & Collectors Centre. In een vakwerkgebouw bieden meer dan 25 antiekdealers hun waar aan zoals meubels, porselein en glas, militaria, klokken, speelgoed. In de loop van de middag rijden we naar Harwich voor de overtocht naar Hoek van Holland. Voordat we aan boord gaan dineren we in een restaurant onderweg. Overnachting aan boord.

Dag 5, vrijdag 21 april 2017
Na het ontbijt komen we aan in de haven van Hoek van Holland vanaf waar je naar jouw vertrekpunt wordt teruggebracht.

Geniet van antiekmarkten & pittoreske Engelse dorpjes

Reissom
€ 595,-- p.p. op basis van een 2-persoonsbinnenhut/kamer. Toeslag voor een 1-persoonshut/kamer: € 100,-- (beperkt beschikbaar).

Inbegrepen

 • Vervoer per luxe touringcar
 • overtochten per luxe ferry
 • 2 overnachtingen in tweepersoonsbinnenhut (bedden boven elkaar)
 • 2 overnachtingen in een goed middenklasse hotel met diner en ontbijt
 • alle excursies en maaltijden zoals in het programma beschreven
 • fooi voor de buschauffeur en eigen reisleider van Boerderij Reizen.

Niet inbegrepen
 • Lunches
 • buffetdiner 1e dag (optioneel te boeken à € 25,-- p.p.)
 • reis-, bagage- en ongevallenverzekering
 • annuleringsverzekering
 • uitgaven van persoonlijke aard zoals consumpties.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmeldingen kan je contact opnemen met Boerderij Reizen, tel: 026 4455600. Wij zijn te bereiken op maandag – vrijdag van 09.00 t/m 17.30 uur.