Landleven Reizen

Brocante snuffelen in Leuven, Lille en Tongeren

We gaan van 1 september tot en met 3 september op zoek naar unieke koopjes. Dit keer in Leuven, Lille en Tongeren. Op de heenweg overnachten we in het sfeervolle Leuven in Belgiƫ. De volgende dag heb je op de beroemde brocantemarkt in Lille volop de gelegenheid uren te snuffelen. De laatste dag brengen we nog een bezoek aan de antiek- en brocantemarkt in Tongeren. Ga je mee?

Fietsreis Duitsland

Wil je ook eens in een andere omgeving dan Nederland fietsen? Dan is deze vierdaagse fietsreis zeker iets voor jou! We gaan van 23 juni tot en met 26 juni fietsen in Duitsland. Vanuit het hotel in Meppen fiets je iedere dag een andere route langs mooie stadjes en dorpjes. Om de lichte heuvels te trotseren is er voor iedere deelnemer een elektrische fiets.

Landleven kamer in Villa Ruimzicht

In een bijzonder landhuis aan de rand van het centrum van Doetinchem tref je een bijna on-Nederlands stijlvolle gelegenheid met een ongedwongen sfeer. Bij Hotel Villa Ruimzicht kun je heerlijk eten, drinken en slapen. En dit prachtige hotel in de plaats waar ook Landleven wordt gemaakt, heeft nu een speciale Landleven-kamer.