Een kip met twee doosjes eieren

Etiketten voor eierdoosjes

Met een koppeltje kippen op het erf heb je al snel meer eieren dan je op kunt. Geen probleem: je buren, vrienden en familie zijn vast blij met een doosje vol. Helemaal leuk wordt het met deze Landleven-etiketten om je eitjes een persoonlijk tintje te geven.

Deze Landleven-etiketten zijn geschikt voor de meeste eierdoosjes voor zes eieren. Het groene label past aan de binnenzijde van het deksel. Je kunt de Landleven-etiketten voor de eierdoosjes hier downloaden en printen. (Illustraties: Willemijn de Lint, Sugarworks).

Let op: Zorg dat je printer ingesteld staat op printen in kleur! Controleer dit voor je op afdrukken klikt, anders rolt er een compleet zwarte afdruk uit!

Landleven fietsroutes

In onze nieuwe fietsroutegids staan de mooiste fietsroutes van Nederland, overzichtelijk ingedeeld per provincie. Bij alle routes vind je een omschrijving van bezienswaardigheden, een knooppuntenoverzicht en een uitneembaar knooppuntenroutekaartje. Per route is er een QR-code waarmee je de meest actuele informatie over de route kunt opzoeken.
Prijs: € 8,95