Zelfgemaakt kippenhok van hout

Zelf kippenhok maken

Heb jij net als vele andere Landleven-lezers de droom om zelf kippen te houden maar dat tot nu toe nog niet gedaan? Of wil je heel graag een ander kippenhok?  Dan is dit het perfecte kippenhok met ren, ontworpen door Hans L. Schippers, om zelf te maken en eindelijk die kippen te kopen. In dit hok mogen drie legkippen of zes krielkippen. Kijk in de beschrijving naar de stappen om te zien hoe je te werk gaat. 

Heb je nog een oude auto die je om kan bouwen tot kippenhok of wil je liever een kippenflat? Kijk dan eens op ons Pinterest account naar andere leuke idee├źn! Hier hebben we ook nog veel andere creatieve werken rondom kippen op staan. 
 

Download hier de werktekening

Is dit de eerste keer dat je kippen hebt? Klik dan hier om naar het artikel kippen voor dummies te gaan en leer alles over het houden van kippen. Als je wilt weten welke kip het beste bij je past ga dan naar onze Landleven kipkiezer  om uit te zoeken welke kippen je wil.

Landleven special Kippen

Wist je dat kippen de meest populaire erfdieren zijn? In deze special vind je alles wat je zou moeten weten als je kippen hebt of overweegt om ze aan te schaffen! Leer alles over gezondheid en veiligheid en maak een bijzonder kippenhok van een van de werkbeschrijvingen. 
Prijs: €7,95.