Zelfgemaakt kippenhok van hout

Zelf kippenhok maken

Heb jij net als vele andere Landleven-lezers de droom om zelf kippen te houden maar dat tot nu toe nog niet gedaan? Of wil je heel graag een ander kippenhok?  Dan is dit het perfecte kippenhok met ren, ontworpen door Hans L. Schippers, om zelf te maken en eindelijk die kippen te kopen. In dit hok mogen drie legkippen of zes krielkippen. Kijk in de beschrijving naar de stappen om te zien hoe je te werk gaat. 

Heb je nog een oude auto die je om kan bouwen tot kippenhok of wil je liever een kippenflat? Kijk dan eens op ons Pinterest account naar andere leuke ideeën! Hier hebben we ook nog veel andere creatieve werken rondom kippen op staan. 
 

Download hier de werktekening

Is dit de eerste keer dat je kippen hebt? Klik dan hier om naar het artikel kippen voor dummies te gaan en leer alles over het houden van kippen. Als je wilt weten welke kip het beste bij je past ga dan naar onze Landleven kipkiezer  om uit te zoeken welke kippen je wil.

Landleven fietsroutes

De 53 mooiste fietsroutes van Nederland ingedeeld per provincie. Met daarnaast beschrijvingen van bezienswaardigheden, handige knooproutekaartjes, fietstips én heerlijke picknickrecepten.

Bestel nu
Bekijk onze shop tips
Landleven puzzel Tuinfeest Landleven puzzel Tuinfeest € 16,95

Verkoop door:
Landlevenwebshop

Shop nu
Landleven special Moestuin Landleven special Moestuin € 7,95

Verkoop door:
Landlevenwebshop

Shop nu
Houten plukladder Houten plukladder € 285,00

Verkoop door:
Landlevenwebshop

Shop nu
Landleven special Vogels kijken Landleven special Vogels kijken € 7,95

Verkoop door:
Landlevenwebshop

Shop nu