September

Filter op:
Pittige soep

Een lekkere pittige soep van boven het vuur met linzen, kikkererwten, pompoen en wortel. Kom in de herfststemming en warm jezelf lekker op met deze soep. 

Door Landleven
Appelclafoutis

Deze taart is lekker als toetje of bij de koffie. Je bakt hem in een gietijzeren pan, een Dutch oven.

Door Landleven
Auberginedip

Auberginedip, oftewel baba ganoush, is een klassieker uit het Midden-Oosten waarbij aubergines boven een vuurtje geblakerd worden voordat ze met sesampasta tot een dip worden gemaakt.

Door Landleven
Groente fermenteren

Biet, wortel, radijs, komkommer, rabarber, kolen, spruitjes, noem het maar op en Peter van Berckel heeft het ooit weleens gefermenteerd.

Door Landleven
Kip met wijn

Kip met wijn die wordt gestoofd boven een vuurtje. Door paddenstoelen gebakken met knoflook en tijm toe te voegen heb je fantastisch comfortfood.

Door Landleven
Meringuetaart met wichter pruimen maken

Lotte Daalman is een echte wichterpruimenkenner en heeft haar eigen boomgaard. In dit recept vind je hoe je van deze wichters een heerlijke meringuetaart maakt.

Door Landleven
Bak zelf focaccia met kruiden en tomaatjes

Bak zelf deze focaccia met verse Italiaanse kruiden, zeezout en tomaatjes. Dit recept van Hester van der Werff is makkelijk en snel te maken.

Door Landleven