Marjolein: “Ricotta betekent letterlijk ‘opnieuw gekookt’ en wordt normaal gesproken gemaakt van wei die over is gebleven na het kaasmaken. Als je geen wei hebt, is dit een eenvoudige manier om toch zelf ricotta te maken. De mogelijkheden om het te gebruiken zijn eindeloos, want het heeft een zachte en neutrale smaak.”
Keukenschort gemaakt van de Landleven theedoek met jacquard geweven Landleven motieven. 100% Katoen en wasbaar op 60 graden. Bestel voor slechts € 29,95.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis de digitale download met 18 heerlijke Landleven voorjaarsrecepten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.