Juli

Filter op:
Veluwse tagliatelle carbonara

Dit recept is geïnspireerd op de Italiaanse pasta carbonara. Met speltpasta, verse eitjes uit Voorthuizen en lekkere oude boerenkaas maak je een Veluwse versie van dit gerecht. Door de warmte van de pasta garen de eieren vanzelf en vormen ze een zijdezachte saus.

Door Klaske Bakker
Tabouleh

Tabouleh is een salade van bulgur met verse tomaten, komkommer en volop groene kruiden uit de moestuin. Een salade die bij iedereen in de smaak valt; ook erg lekker als bijgerecht bij een barbecue.

Door Klaske Bakker
Groente van de maand: juli

Zin in seizoen groenten, maar weet je niet welke groenten er in juli van het land komen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Door Landleven
Fruit van de maand: juli

In dit artikel vind je al het fruit van de maand juli. Nog inspiratie nodig om te bakken of koken? Bekijk hier alle overzichtsartikelen!

Door Landleven
Recept voor borrelbrood

Lieke Lobregt woont samen met haar man Sander en twee jonge kinderen op een boerderijtje bij het Brabantse Asten. Samen proberen ze zoveel mogelijk te leven van eigen erf; groentes uit de moestuin, vlees van eigen dieren en eieren van de kippen. Lieke deelt haar recept voor borrelbrood. Dit recept smaakt heerlijk met Liekes zelfgemaakte kruidenmix!

Door Klaske Bakker
Bloemkool van de barbecue

Gegrilde bloemkool van de barbecue is verrassend lekker, en doet niet onder voor vlees. Serveer hem met de hartige hangop en u zet echt wat bijzonders op tafel.

Door Klaske Bakker