Een stoofpot gegaard boven een vuurtje is leuk om te maken en, ook niet onbelangrijk, erg lekker. Het rundvlees wordt langzaam gestoofd in bier. Zo’n half uur voor het einde van de bereidingstijd voegt u de aardappels en groenten toe. Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 2 uur.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Tekst & fotografie: Anna Rubingh
Verkoop door:Landlevenwebshop
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.