Hespengebraad is sappig en mals varkensvlees. Je kan dit stuk vlees op verschillende manieren vullen en marineren. In dit recept zitten hazelnoten en chorizo verwerkt, dit geeft een kruidige en pittige smaak aan het vlees. Een ideaal recept voor in de wat koudere maanden! Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 1 uur
Ingrediënten voor 4 personen
Bereiding
Nieuwe editie van de handigste raadgever voor tuin & erf. Boordevol praktische tips op het gebied van (moes)tuinieren en leerzame informatie over erfdieren, insecten en vogels. Prijs: €12,50.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.