De herfst is bij uitstek het seizoen dat ons een overvloedige oogst geeft. Landleven dook de keuken in en maakte deze verrassende recepten met en voor pompoen! Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 1 uur
Ingrediënten 1 butternut pompoen 3 rode uien 6 pruimen (bijv. opal) Olijfolie 1 plak fetakaas 2 el sesamzaad Zout en peper Ter garnering Stukjes walnoot Pompoenpitten Verse salie
Bereidingswijze
De nieuwe Landleven agenda voor het jaar 2024 is er! Een agenda met de mooiste foto's en met genoeg ruimte voor je eigen ideeën of recepten. De Landleven agenda heeft een handig oogje om de agenda aan op te hangen. Noteer al je afspraken in de nieuwe agenda van Landleven! Prijs: €15,99.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.