Gehaktbrood met spinazie en mozzerella! Op een feestje en op een doordeweekse dag... dit gehaktbroodje scoort altijd! Aantal personen: 6 Bereidingstijd: 1 uur
Ingrediënten
Bereiding
Neem een bakplaat, bekleed met bakpapier en leg daarop het gerookte spek dakpansgewijs op elkaar. Haal de gehaktrol uit de aluminiumfolie en leg op de spekreepjes, vouw ze rond het gehakt. Zet 40 minuten in de voorverwarmde oven.
Meer over over ecologische oplossingen als mulchen en swales, hoe je het seizoen vervroegt en de zonnewarmte optimaal in je moestuin vangt lees je in onze nieuwe special Moestuin. Een bewaarnummer met bruikbare tips voor het zelf verbouwen van groente ... Maar vooral lees je hoe je er, als het dan tijd is om te oogsten, de lekkerste gerechten van maakt. Want een mooie oogst eet je gewoon lekker op! Prijs: €7,95.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.