Ontdek deze overheerlijke recepten met rabarber. In combinatie met makreel of door de hangop, rabarber past overal bij. Dit zijn alle recepten met rabarber.
Deze tarte tartin is een fijn taartje voor de eerste lentedag!
Met geforceerde rabarber maakt u al vroeg in het seizoen deze heerlijke custardpuddinkjes.
Met geforceerde rabarber maakt u al vroeg in het seizoen dit heerlijke recept met hangop. Lekker als ontbijt, tussendoortje of toetje.
De vettige makreel combineert qua smaak heel goed met in witte wijn gepocheerde roze rabarber.
Dé voorjaarsbelofte van elke plattelandstuin, de stelen van de rabarber. Verwerk de stelen, verscholen onder het blad, eens in deze heerlijke Rabarberblondies.
Verwerk met dit recept al het heerlijke zomerfruit, een recept waarbij hoeveelheden naar eigen smaak zijn.
Dit verrassende recept is heerlijk om van te snoepen. Een fris receptidee om nieuwe inspratie mee op te doen.
Ga aan de slag met dit frisse recept en zet een heerlijke rabarbercrumble op tafel.
Maak van rabarber dit heerlijke likeurtje, een drankje dat ook later in het jaar nog vol van smaak is.
Deze frisse en gezonde smoothie met rabarber en aardbeien is heerlijk voor op een warme dag.
Een heerlijke rabarbertaart volgens generaties oud recept, maar met een moderne twist.
Heb jij nog rabarber in de vriezer en geen idee wat je ermee zal doen? Dan is dit het perfecte moment om er rabarberjam mee te maken.
Heerlijke panna cotta met lavendel en rabarber.
Deze friszoete taart wordt bereid met rabarber en amandelen en zit vol smaak!
Rabarbersiroop is gemakkelijk te maken en een fantastische manier om de frisse smaak van de vroege zomer te bewaren voor de rest van het jaar.
Rabarber is een van de makkelijkste en meest dankbare groentes om te verbouwen in de moestuin. Met dit recept zet je net iets anders op tafel dan de standaard rabarbertaart.
De frisroze tot dieprode stelen van de rabarber zijn dé voorjaarsbelofte in elke plattelandstuin. Maak nu deze overheerlijke kruimeltaart met rabarber.
Rabarber met aardbeien is echt een fantastische combinatie! Deze jam is heerlijk op brood, bij scones en wafels, of om te verwerken in taarten of in de blondies van hiervoor.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.