Een verrassende cake met de smaken van de herfst; combineer zoete pastinaak met frisse appel en havermout in dit bijzondere baksel! Hier vind je het recept.
Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een cakevorm in met wat boter.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Ontdek deze herfst Twente en verblijf in het heerlijk landelijk gelegen Hotel ’t Kruisselt. Geniet van de rust, ruimte en sfeer en van culinaire wilddiners!
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download van de Landleven special Doe het zelf. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden