Stoofvlees smaakt heerlijk op een gure winterdag. En het is makkelijk: 's ochtends de pan opzetten en je hoeft er verder niet meer naar om te kijken. Landleven zet 6 heerlijke recepten voor je op een rijtje.
Deze sukadelapjes maak je extra lekker door het gebruik van een donker biertje, bijvoorbeeld Stormbock. Hierdoor geef je nog wat extra smaak aan het vlees.
Aan deze stoofpot wordt volgens de Vlamingen traditioneel een boterham met grove mosterd toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het gerecht goed bindt.
Guur buiten betekent lekker binnen blijven. Maak deze stoofpot voor het hele gezin. Extra speciaal door de pastinaak en winterpeen. Winterse kost op zijn best.
Maak deze stoofpot op de koude winterdagen. Lang in de keuken om het vlees in het bierbeslag wordt zeker beloond met de heerlijke smaak van het stoofvlees.
Een heerlijk stoofgerecht, waarbij het vlees urenlang zachtjes wordt gegaard.
Een heerlijke maaltijd om te serveren gevuld met allerlei groentes, kruiden en natuurlijk de malse runderriblapjes.
Ga lekker in de keuken aan de slag! In de nieuwe Landleven special Stooft staan meer dan 50 heerlijk winterse gerechten. Dit zijn de lekkerste stoof- en sudderrecepten, met of zonder vlees en met peulvruchten en extra groentes. Daarnaast staan er een aantal geweldige basisrecepten in. Denk hierbij aan heerlijke kippenbouillon en zelfgemaakte mosterd.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download van de Landleven special Zoet. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden