Februari

Filter op:
Knolgratin

Knolraap, raapjes of meiknolletjes zijn glad, klein van stuk en mooi rond, en verlopen qua kleur van paars naar wit. Van binnen zijn ze wit. Maak er een heerlijke winterse gratin van.

Door Klaske Bakker
8x winters stoofvlees

Stoofvlees smaakt heerlijk op een gure winterdag. En het is makkelijk: 's ochtends de pan opzetten en je hoeft er verder niet meer naar om te kijken. Landleven zet 6 heerlijke recepten voor je op een rijtje.

Door Landleven
Knolselderij met gepofte knoflook

Knolselderij met gepofte knoflook is heerlijk als vegetarisch hoofdgerecht met een frisse salade of als bijgerecht bij een stoofpot.

Door Klaske Bakker
14 recepten voor de lekkerste winterkost

In de winter is het heerlijk om verwarmende gerechten te koken. Van een stevige minestronesoep tot een compleet winterdiner: wij zetten onze toppers voor je op een rij.

Door Landleven
Ouderwetse gehaktballen met jus

Wie houdt er nu niet van een lekker gehaktballetje? Gewoon op zo’n doordeweekse dag of lekker hartig bij de borrel. Hier het recept voor een lekker traditionele gehaktbal.

Door Klaske Bakker
Koolraappuree met gehaktballetjes

Puree van koolraap is een heerlijk en gezond, winters alternatief voor aardappelpuree. Serveer deze koolraappuree met gehaktballetjes en wat peterselie.

Door Klaske Bakker