Maak zelf deze frisse en fruitige ijsjes. Heerlijk met deze zomerse temperaturen. Je maakt ze makkelijk met fruit, kruiden, bloemen of zelf groente uit eigen tuin.
Deze honingcake is een smakelijke variatie op een ‘gewone’ cake. Je kunt zelf kiezen of je de cake zonder of met glazuur serveert.
Speciaal voor de zomerdagen én de lange zomeravonden: onze lekkerste recepten voor zomerdrankjes met alcohol op een rij. Lekker verfrissend, bijzonder en met een prikkelende twist.
Salades zijn makkelijk en kunnen bijna altijd. Hier vind je onze lekkerste saladerecepten. Eet smakelijk!
Heel verrassend is dit hartige ijs met doperwt en basilicum. Je kunt het prima als voorgerecht serveren, samen met een frisse salade met erwtenscheuten en waterkers. Of als fris tussendoortje op een hete zomerdag.
In deze tijd van het jaar komt er een overvloed aan rode bessen, aardbeien, frambozen en rabarber uit de moestuin. Gebruik deze recepten om al dat heerlijks te verwerken!
Cranachan is een toetje van Schotse oorsprong. Knapperig gebakken havermout wordt gecombineerd met dikke room en volop verse frambozen. Een scheutje Schotse whisky maakt het af!
Het is pas echt zomer als je een emmer vol rode besjes af moet rissen. En is de klus geklaard? Maak dan deze prachtige, robijnrode gelei. Rode bessen laten zich goed invriezen om op een later moment te worden verwerkt tot sap, gelei of jam.
Wij zijn gek op bladerdeeg! Je kunt er niet alleen heel veelzijdig mee koken, het is ook nog eens makkelijk in gebruik. Je kunt het zelf maken, maar natuurlijk ook kant en klaar in de winkel kopen. Hier vind je onze lekkerste recepten voor zoete en hartige taarten.