December

Filter op:
Appel-mispelchutney

Nadat je de gelei hebt gemaakt blijft er nog veel mispel pulp over. Dit kun je gebruiken voor deze heerlijke mispelchutney.

Door Klaske Bakker
Pannenkoeken met mispelgelei

Niks is zo lekker als een pannenkoek. Bak ouderwetse pannenkoeken met dit heerlijke recept. Maak hem nu extra lekker met mispelgelei.

Door Klaske Bakker
Kerstbrood

Heerlijk bij de borrel of verrassend hartig bij het ontbijt: dit kerstbrood is altijd een succes. Zet het kerstgevoel op tafel.

Door Klaske Bakker
Sinterklaas-slof

Voor het heerlijk avondje moet ook wel iets heerlijks op tafel staan. Maak het standaard snoepgoed tot een heuse traktatie door er een heerlijke slof van te maken. Sint en Piet zullen er dol op zijn!

Door Klaske Bakker
Zo maak je mispelgelei

De meeste mensen weten niet wat ze aan moeten met de mispel. Redacteur Klaske Bakker gelukkig wel. Zij maakte van deze rottende vrucht heerlijke gerechten. Dit mispelgelei recept is de basis van alles.

Door Klaske Bakker
Runderstoof met pastinaak en winterpeen

Het is echt stoofvleesweer. Guur buiten betekent lekker met zijn allen naar binnen. Maak deze stoofpot voor het hele gezin. Extra speciaal door de pastinaak en winterpeen. Winterse kost op zijn best.

Door Klaske Bakker
Sint-wafels

Een heerlijke traktatie voor de Sint. Een kruidige wafel vol smaak. Laat het heerlijk avondje maar komen.

Door Klaske Bakker