Nadat je de gelei hebt gemaakt blijft er nog veel mispel pulp over. Dit kun je gebruiken voor deze heerlijke mispelchutney.
Niks is zo lekker als een pannenkoek. Bak ouderwetse pannenkoeken met dit heerlijke recept. Maak hem nu extra lekker met mispelgelei.
Heerlijk bij de borrel of verrassend hartig bij het ontbijt: dit kerstbrood is altijd een succes. Zet het kerstgevoel op tafel.
Voor het heerlijk avondje moet ook wel iets heerlijks op tafel staan. Maak het standaard snoepgoed tot een heuse traktatie door er een heerlijke slof van te maken. Sint en Piet zullen er dol op zijn!
De meeste mensen weten niet wat ze aan moeten met de mispel. Redacteur Klaske Bakker gelukkig wel. Zij maakte van deze rottende vrucht heerlijke gerechten. Dit mispelgelei recept is de basis van alles.
Het is echt stoofvleesweer. Guur buiten betekent lekker met zijn allen naar binnen. Maak deze stoofpot voor het hele gezin. Extra speciaal door de pastinaak en winterpeen. Winterse kost op zijn best.
Een heerlijke traktatie voor de Sint. Een kruidige wafel vol smaak. Laat het heerlijk avondje maar komen.