Pasen is de tijd bij uitstek om eens lekker te genieten van een uitgebreide brunch. Met deze overheerlijke recepten zet jij je familie en vrienden zeker iets bijzonders voor.
Deze Engelse paasbroodjes worden traditioneel in Engeland gegeten op Goede Vrijdag en staan bekend onder de naam ‘hot cross buns’. Natuurlijk kun je ze ook op iedere andere dag eten. Al moet je dan de naam 'paasbroodjes' misschien even achterwege laten. Veel bakplezier!
Houd jij ook zo van advocaat? Met dit recept kun je nu ook de smaak van advocaat beleven in de vorm van een cake. Voortaan geen advocaat drinken, maar opeten. Gun je smaakpupillen deze verrassing. Deze advocaatcake is lekker voor de paasbrunch of bij de koffie. Hij is niet moeilijk te maken en erg lekker!
Deze zelfgebakken poffert nieuwe stijl is lekker bij de koffie of tijdens de paasbrunch. Om deze poffert te maken, heb je natuurlijk een poffertvorm nodig, liefst met een inhoud van 1 tot 1,5 liter.
Deze kaneelrolletjes zijn verrassend, lekker en niet moeilijk om te maken. De kaneel zorgt voor een aangename smaak. De kans is daarom groot dat je na je eerste kaneelrolletje niet stopt met eten.
Zelfgebakken kwarkbrood met boter en zelfgemaakte jam. Dat is een heerlijk ontbijtje.
Muffins zijn de klassieke manier om bosbessen te verwerken. De muffins zijn erg lekker bij de brunch!
Neem eens de moeite om zuivelproducten vers van de boer te halen en verwerk ze in bijvoorbeeld deze bloemetjesboter.
Mais die van het land komt, wordt grotendeels gebruikt als snijmais voor de dieren. Maar met mais kun je ook lekkere gerechten maken, zoals maisbrood!
Niets is zo lekker als versgebakken brood uit eigen oven. Bak je eigen speltbrood met dit recept.
Deze hartige broodjes met salie en walnoot zijn erg lekker als borrelhapje of als voorgerecht met wat salade.
Zelfgebakken bagels zijn een ware traktatie. Vooral als je ze belegt met een dikke laag roomkaas en wat zelfgemaakte bosbessenjam.
Muffins zijn lekkere tussendoortjes. Je maakt ze in een handomdraai, dus ze staan zó op tafel. Dit is een zoete variant, met frambozen en witte chocolade.
Deze hartige muffins met paprika en fetakaas zijn een hartige versie van de zoete muffins hierboven. Lekker bij de high tea, maar natuurlijk ook bij de paasbrunch.
Deze muffins zijn fris romig en redelijk gezond, met havermout en geraspte wortel. Met dit recept bak je er 12.
Exclusieve theedoeken met jacquard geweven Landleven motieven.
Ouderwets groot; ongeveer 65 bij 63 cm.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.