Op 16 februari 2018 roerden fanatieke hobby- en profkoks van alle leeftijden in hun pannen in de keukens van het Groningse Alfa College Kluiverboom. Ze deden mee aan het 24e WK Snert- en Stamppotkoken. Het recept voor erwtensoep van deelnemer Ineke Hoeksema uit Hoogezand is er één 'zonder fratsen'. “Ik hou het op snert zoals het vroeger bedoeld was. Geen gekkigheid” Maak en probeer het recept van Ineke zelf!
Voor de bouillon:
Het recept voor erwtensoep van deelnemer Gerard Spijkerman (78) uit Moordrecht is traditioneel. “Ik ben nog van de oude stempel en maak snert zoals ze in essentie is.” Maak en probeer het recept voor erwtensoep van Gerard zelf!
Ga lekker in de keuken aan de slag! In de nieuwe Landleven special Stooft staan meer dan 50 heerlijk winterse gerechten. Dit zijn de lekkerste stoof- en sudderrecepten, met of zonder vlees en met peulvruchten en extra groentes. Daarnaast staan er een aantal geweldige basisrecepten in. Denk hierbij aan heerlijke kippenbouillon en zelfgemaakte mosterd.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download van de Landleven special Zoet. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden