Op vrijdag 16 februari 2018 roerden fanatieke hobby- en profkoks van alle leeftijden in hun pannen in de keukens van het Groningse Alfa College Kluiverboom. Ze deden mee aan het 24e WK Snert- en Stamppotkoken. Deelnemer Gerda Uiterwaal uit Groningen maakt de snert van vroeger, met biologische producten. Maak en probeer het recept van Ineke zelf!
Het recept voor erwtensoep van deelnemer Gerard Spijkerman (78) uit Moordrecht is traditioneel. “Ik ben nog van de oude stempel en maak snert zoals ze in essentie is.”
Het recept voor erwtensoep van deelnemer Ineke Hoeksema (34) uit Hoogezand is er één 'zonder fratsen'. “Ik hou het op snert zoals het vroeger bedoeld was. Geen gekkigheid."
Ga lekker in de keuken aan de slag! In de nieuwe Landleven special Stooft staan meer dan 50 heerlijk winterse gerechten. Dit zijn de lekkerste stoof- en sudderrecepten, met of zonder vlees en met peulvruchten en extra groentes. Daarnaast staan er een aantal geweldige basisrecepten in. Denk hierbij aan heerlijke kippenbouillon en zelfgemaakte mosterd.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download van de Landleven special Doe het zelf. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden