Februari

Filter op:
De perfecte eierbal

De eierbal is wereldberoemd in Groningen. Het hardgekookte ei in ragoutdeeg is van oorsprong een lekkernij uit de snackbar, maar je kunt zelf ook een heerlijke eierbal maken.

Door Marjan Tulp
Winterse minestronesoep

Een goed gevulde maaltijdsoep is perfect voor deze tijd van het jaar. Niet moeilijk om te maken, wel heerlijk en voedzaam. Geniet bijvoorbeeld van deze heerlijke, winterse minestronesoep.

Door Klaske Bakker
Recepten van de beste snertkokers: Marco

Op 16 februari roeren fanatieke hobby- en profkoks van alle leeftijden in hun pannen tijdens het 24e WK Snert- en Stamppotkoken. Bekijk hier het recept van deelnemer Marco.

Door Marjan Tulp
Recepten van de beste snertkokers: Michel

Op 16 februari roeren fanatieke hobby- en profkoks van alle leeftijden in hun pannen tijdens het 24e WK Snert- en Stamppotkoken. Bekijk hier dit bijzondere recept voor Turkse snert van deelnemer Michel.

Door Marjan Tulp
Recepten van de beste snertkokers: Gerda

Op 16 februari roeren fanatieke hobby- en profkoks van alle leeftijden in hun pannen tijdens het 24e WK Snert- en Stamppotkoken. Bekijk hier het heerlijke recept van deelnemer Gerda.

Door Marjan Tulp
Hartige muffins met paprika en fetakaas

Muffins zijn lekkere tussendoortjes. Je maakt ze in een handomdraai, dus ze staan zó op tafel. Dit is een hartige variant, met paprika en fetakaas. Lekker bij de high tea of bij de borrel.

Door Landleven
Recepten van de beste snertkokers: Ineke

Op vrijdag 16 februari roeren fanatieke hobby- en profkoks in hun pannen tijdens het 24e WK Snert- en Stamppotkoken. Het recept van deelnemer Ineke Hoeksema is er één 'zonder fratsen'. “Ik hou het op snert zoals het vroeger bedoeld was. Geen gekkigheid.” Maak en probeer het recept van Ineke zelf!

Door Redactie
Recepten van de beste snertkokers: Gerard

Op vrijdag 16 februari roeren fanatieke hobby- en profkoks in hun pannen tijdens het 24e WK Snert- en Stamppotkoken. Het recept van deelnemer Gerard Spijkerman is traditioneel. “Ik ben nog van de oude stempel en maak snert zoals ze in essentie is.” Maak en probeer het recept van Gerard zelf!

Door Redactie
-->