Februari

Filter op:
Dauphinoise van aardappel en pastinaak
Dauphinoise van aardappel en pastinaak

Een heerlijk simpel bijgerecht van aardappel en pastinaak voor bij wat groenten. Dauphinoise is een Franse techniek om aardappelen klaar te maken. In Nederland wordt het gratineren genoemd.

Door Landleven
Kokosmakronen
Kokosmakronen

Koffie of thee zonder een koekje erbij kan natuurlijk eigenlijk niet. Bak eens zelf koekjes voor een smakelijke en verse traktatie. Lees hier het recept voor de ouderwetse maar lekkere kokosmakronen. Wil je ook de recepten voor de citroenboterpuntjes die verrassend anders zijn, of de flapjacks die bomvol met gezonde havermout zitten? Deze recepten staan in het maartnummer van Landleven.

Door Klaske Bakker
Aardappel-preisoep met gerookte ham
Aardappel-preisoep met gerookte ham

Deze aardappel-preisoep is een stevige gebonden soep, vol van smaak door de winterse groente. De gerookte hamblokjes maken de soep lekker pittig.

Door Klaske Bakker
De slanke lijn...
De slanke lijn...

Redacteur Klaske Bakker schrijft een column over lijnen. "Je zou willen dat er een wondermiddel bestaat om slank te zijn. Niet zo schrikbarend dun als op de catwalks en in de modewereld, want dat moet volgens mij niemand willen."

Door Klaske Bakker