Deze crème brûlée met speculaas is heerlijk als nagerecht tijdens de feestdagen. Het kost niet zoveel tijd en is iets anders dan anders. Bereidingstijd: 1,5 uur
Nederlandser kan het haast niet, een kommetje vla na het avondeten. Maar wie kookt er tegenwoordig nog zelf vla? Probeer deze vanille vla eens!
Zelfgemaakte vla is veel lekkerder dan uit de winkel. Maar wie maakt er tegenwoordig nog zelf vla? Probeer het recept van deze hopjesvla eens!
Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om onmiddellijk te beginnen met borduren. Bij dit ontwerp kun je kiezen uit mooie linnen stof of (iets makkelijker te borduren) Aida.
Verkoop door:Landlevenwebshop
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis digitale download met Landleven recepten. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrieven en aanbiedingen van Landleven en ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.