Deze crème brûlée met speculaas is heerlijk als nagerecht tijdens de feestdagen. Het kost niet zoveel tijd en is iets anders dan anders. Bereidingstijd: 1,5 uur
Nederlandser kan het haast niet, een kommetje vla na het avondeten. Maar wie kookt er tegenwoordig nog zelf vla? Probeer deze vanille vla eens!
Zelfgemaakte vla is veel lekkerder dan uit de winkel. Maar wie maakt er tegenwoordig nog zelf vla? Probeer het recept van deze hopjesvla eens!
Natuurlijk tuinieren: niet tegen, maar met de natuur! In deze Landleven special lees je hier alles over. In deze special o.a.: - Composteren kun je leren. - Maak zelf een koude bak. - Fraai onkruid. - Geneeskrachtige planten. Voor maar €7,95!
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.