November

Filter op:
Vlammenkouk

Vlammenkouk is de Groningse variatie op Duitse Flammkuchen. Lekker bij een kom warme soep.

Door Klaske Bakker
Mosterd maken Landleven TV
Mosterd maken

Mosterd maken is heel simpel. Met een paar ingrediënten en een keukenmachine of staafmixer maak je mosterd precies naar je eigen smaak. Culinair redacteur Klaske laat in dit filmpje zien hoe je dat doet.

Door Klaske Bakker
Regenbooghutspot

Deze hutspot is een beetje anders dan normaal. In plaats van gewone wortels gebruik je hier wortels met verschillende kleuren. De uien worden niet zoals gebruikelijk meegekookt, maar apart op een laag vuur gebakken met een schepje suiker.

Door Klaske Bakker
Chilistoof met chocolade

Dit gerecht is extra lekker met zelfgemaakte tomatensaus. Door de chocolade én door lekker lang te pruttelen krijgt de chili een heerlijke diepe, volle smaak.

Door Klaske Bakker
Balsamicobietjes uit de oven

Verrassend: deze bietjes uit de oven, geglaceerd met balsamico-azijn en honing. Serveer deze jonge bietjes als herfstig bijgerecht.

Door Klaske Bakker