Deze pastasalade met broccoli maak je van een restje pasta. Het is een heerlijke, makkelijke en gezonde maaltijd. Bereidingstijd: 20 min.
Bij knollen en rapen denk je niet zo snel aan pasta. Maar serveer koolraap eens als saus over linguine, met knapperige spekjes. De koolraap onderscheidt zich van knolselderij en knolraap, doordat hij gladder is, van boven rond en van onder wat meer in een punt. Vaak is de bovenkant paarskleurig en verloopt deze naar geel. Van binnen is hij ook geel. Hier vind je het recept van de linguine met koolraapsaus.
Je kent het ongetwijfeld: je wilt wat lekkers koken, maar je hebt geen zin om met ingewikkelde recepten aan de gang te gaan. Speciaal voor jou zette Landleven 8 gemakkelijke recepten op een rij. Van simpele ovenschotels tot soep en koken met kliekjes. Eet smakelijk!
Nog veel basilicum in de tuin? Maak zelf pesto en weck deze om ook tijdens de koudere maanden van wat zonnewarmte te genieten!
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.