Een bijzondere jam, die zowel een beetje bitter als zoet is. Een leuke basis voor culinaire experimentjes. Combineer de witlofjam bijvoorbeeld eens met paté of vul er zelfgemaakte ravioli mee.
De basis is niet moeilijk: een doodsimpele knolselderij. Maar probeer dit ovenrecept eens, want als je deze smaaksensatie op tafel zet zal iedereen verbaasd zijn hoe lekker zo’n gewone knol kan zijn.
Wist jij dat je brood kunt wecken? Hier vind je een instructiefilmpje waarin culinair redacteur Klaske precies laat zien hoe dat moet.
Zelf zuurkool maken is niet moeilijk, het kost alleen wat tijd. De witte kool uit jouw eigen moestuin of uit de winkel verwerk je met dit stappenplan tot heerlijke kruidenzuurkool.
Kook creatief met kliekjes en bespaar ongemerkt vele euro’s. Culinair redacteur Klaske Bakker geeft hier haar persoonlijke kooktips en recepten. Er zijn namelijk nog heerlijke gerechten te maken met restjes eten uit je voorraad- of koelkast.