Deze soep is erg lekker als bijzonder voorafje bij een zomerse maaltijd. Garneer eventueel met een dotje crème fraîche. Bereidingstijd: 45 min.
Een heel bijzonder soepje dat je koud serveert als zomers voor- of lunchgerecht. Hoe kouder, hoe lekkerder. Je kan zelfs wat ijsklontjes toevoegen voor het serveren.
Een lekker licht soepje past uitstekend bij het naderende voorjaar. Wij verzamelden onze lekkerste voorjaarssoepen voor je. Eet smakelijk!
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis het Landleven receptenboekje Buiten Eten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.