Twee gevulde kroontjes op een bord en een pan met de vulling

Koningsmaal

Een gevuld kroontje met kip, lekker om te serveren met rosti en witlof salade.
Bereidingstijd: 35 min.

Dit heb je nodig

  • 6 plakken bladerdeeg
  • 500 gram kipfilet
  • 1 eetlepel (grove) mosterd
  • snufje zout snufje peper

Zo ga je te werk

  1. Snijd de kipfilet in stukjes en meng de mosterd, peper en zout door de kip.
  2. Verpak de kip in bladerdeeg (los stukje bladerdeeg afdekken en 4 punten bladerdeeg tot kroon vouwen.)
  3. Daarna kan het 25 minuten op 225 graden in de oven. 
Vorstelijk lekker!

Speciale editie Appeltaarten

Iedereen houdt van appeltaart. Heerlijk, niet moeilijk om te maken en geschikt voor iedere gelegenheid. Het liefst met appels van eigen erf of van oude fruitrassen. Onze 35 lekkerste recepten en tips voor de appeloogst vind je in de Landleven speciale editie Appeltaarten! 
Prijs: €8,95.