Juni

Filter op:
Paardenbloemengelei

Uitbundig goudgeel gekleurde weilanden in april zijn al reden genoeg om de paardenbloem in ons hart te sluiten. Maar laat ook jouw maaltijden eens opfleuren door deze veelzijdige plant.

Door Klaske Bakker
Aardbei rabarbersmoothie

Deze frisse en gezonde smoothie met rabarber is heerlijk op een warme dag.

Door Klaske Bakker
Nieuwe aardappelen met rozemarijn en knoflook

Nieuwe aardappelen luiden de zomer in. Een heerlijk en makkelijk ovenrecept.

Door Klaske Bakker
Rabarberjam met rozemarijn

Ingevroren rabarber is erg geschikt om jam mee te koken. Probeer deze versie eens: rabarberjam met rozemarijn.

Door Klaske Bakker
Muntpesto

Als vegetariƫr eet ik het bij de sla (en om eerlijk te zijn snoep ik er zelfs gewoon met volle lepels van, voor ik hem op tafel zet), maar muntpesto combineert ook geweldig met lamsvlees.

Door Angela Groenbos
Aardappeltortilla met rode ui en knoflook

Voor dit gerecht kun je prima gekookte aardappelen die overgebleven zijn van de vorige dag gebruiken. Voorgekookte kant-en-klare aardappelblokjes uit de supermarkt zijn een andere, snelle oplossing.

Door Klaske Bakker
Zelfgebakken focaccia met komkommer yoghurtdip

Op warme, lome zomeravonden heb je wellicht geen zin om uitgebreid te koken. Bereid dan deze Hollandse zomertapas.

Door Klaske Bakker
Chocoladecake met paardenbloemengelei

Uitbundig goudgeel gekleurde weilanden in april zijn al reden genoeg om de paardenbloem in ons hart te sluiten. Maar laat ook je maaltijden eens opfleuren door deze veelzijdige plant.

Door Klaske Bakker