Een romig ijsrecept met geitenmelk en vanille.
Zelf drop-ijs maken gaat heel gemakkelijk en snel. Je tovert in een handomdraai een bijzonder toetje op tafel waar je je gasten mee zult verrassen.
Met deze zomerse temperaturen is het heerlijk om te experimenteren met ijs maken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dit recept is voor lactosevrij ijs. Net zo lekker en toch nét even anders.
Maak fris yoghurtijs met citroen, zonder ijsmachine of ingewikkeld gedoe. Je hebt alleen verse boerenzuivel, suiker en citroen, en een mixer nodig.
Heel verrassend is dit hartige ijs met doperwt en basilicum. Je kunt het prima als voorgerecht serveren, samen met een frisse salade met erwtenscheuten en waterkers. Of als fris tussendoortje op een hete zomerdag.
Klaske werkt al vele jaren met plezier voor het tijdschrift Landleven. Als culinair redacteur schrijft ze verhalen en ontwikkelt ze recepten. Ze kookt, proeft, kookt nog eens en schrijft de recepten daarna zo smakelijk (en nauwkeurig!) mogelijk op. De ingrediënten komen altijd uit het seizoen, het liefst uit haar eigen moestuin. Inmaken, jam en sap koken en wecken zijn haar passie. Ze is tevens moeder van drie kinderen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen en ontvang gratis de digitale download met 18 heerlijke Landleven voorjaarsrecepten. Met de aanvraag ga je akkoord met de privacyvoorwaarden. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.
Het is gelukt, je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van Landleven. Je ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief. Je kunt de recepten ook hier downloaden.